Episode 27

full
Published on:

7th May 2023

Dobândirea unui mindset agil (Agile Mammoths Games, 2023)

Episodul 27 conține partea a doua a inregistrării din cadrul evenimentului Agile Mammoths Games - Casa de Agile ce a avut loc în Cluj-Napoca la inceputul lunii martie. Împreuna cu Bogdan am fost gazdele unui panel pe teme legate de agilitate, iar care au răspuns întrebărilor noastre și ale audienței au fost:

Ruxandra Banici, Head of Delivery@Zenitech

Ovidiu Mățan, Founder @ Today Software Magazine, Organizer @ IT Days & The Developers

Dan Mocan – Business Development Partner @ X2 Mobile, Founder The Box Barbell Club

Ciprian Sorlea, CTO la Nordlogic Software.

Pentru episodul de azi am extras un fragment în care s-a vorbit despre tranzitia către un mindset agile: despre bune practici sau experiente legate de tranziția către un mod de abordare agilă a rezolvarii problemelor, dar și despre situațiile în care în aceeași organizație, esxistă discrepanțe de mindset între nivele distincte de management.

Show artwork for Retrospective Agile

About the Podcast

Retrospective Agile
Discuții agile, informale și relaxate despre agilitate
Dan Suciu și Bogdan Mureșan, practicanți Agile de mai bine de 15 ani și cu o experiență variată în training, consultanță și coaching Agile, dezbat diverse teme legate de agilitate într-o manieră relaxată și informală. Vor avea alături de ei persoane cu experiență în instruire, consultanță, coaching sau transformări Agile.

Dan Suciu este lector la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și partener la Colors in Projects, companie de training și consultanţă, specializată în managementul proiectelor.
https://www.danmirceasuciu.ro/

Bogdan Mureșan este Vice President Of Technology la Connatix, Cluj-Napoca și senior agile strategist la Colors in Projects.
http://www.bondan.ro/