Episode 29

full
Published on:

24th Nov 2023

Echipe care se autogestionează

”Orchestră fără dirijor”... Care poate fi legătura cu echipele care se autogestionează? Episodul 29 e un episod cu schimburi de idei despre ce înseamnă de fapt o echipă care se gestionează singură. Există totuși un lider? Și dacă da, care este rolul său?

Provocările în a crea astfel de echipe sunt multe și noi vorbim despre ambiguitate, maturitate și încredere cu un invitat deja consacrat, Simona Bonghez. Definim așteptările legate de astfel de echipe și, nu în ultimul rând, lansăm idei practice despre cum liderii pot crea obiceiuri sănătoase care să ducă la maturizarea acestor echipe. Iar ce am enumerat mai sus sunt doar o parte din ideile cu care ne distrăm la modul serios în acest episod al Retrospectivelor Agile. Dacă v-am trezit interesul , nu ezitați să ascultați episodul si să comentați pe pagina de facebook a podcastului.

Show artwork for Retrospective Agile

About the Podcast

Retrospective Agile
Discuții agile, informale și relaxate despre agilitate
Dan Suciu și Bogdan Mureșan, practicanți Agile de mai bine de 15 ani și cu o experiență variată în training, consultanță și coaching Agile, dezbat diverse teme legate de agilitate într-o manieră relaxată și informală. Vor avea alături de ei persoane cu experiență în instruire, consultanță, coaching sau transformări Agile.

Dan Suciu este lector la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și partener la Colors in Projects, companie de training și consultanţă, specializată în managementul proiectelor.
https://www.danmirceasuciu.ro/

Bogdan Mureșan este Vice President Of Technology la Connatix, Cluj-Napoca și senior agile strategist la Colors in Projects.
http://www.bondan.ro/