Episode 30

full
Published on:

24th Dec 2023

Gafe Agile

Câteodată e nevoie de un pic de curaj, un pic de nebunie, de acceptare a propriei vulnerabilități și, poate, chiar de un episod “rotund” - 30 - înregistrat în ajun de Crăciun, pentru a fi capabili să ne distrăm de propriile noastre eșecuri. Ne-am auto-provocat să punem pe tavă experiențe mai puțin reușite din trecut, de care azi putem face un pic de haz. Experiențe fără de care am fi avut mult mai puține gânduri de împărtășit cu voi pentru că micile scăpări aduc cu ele pași mari înainte atunci când le conștientizezi și să înveți cu intenție. Noi cu siguranță ne-am și distrat, sperăm să vă distrați și voi, și să rămânem cu toții și cu ceva util. Și, mai mult, după un pahar de apă plată servit acum de sărbători poate îi vine cuiva curajul să împărtășească un mic eșec personal cu noi, pe pagina de Facebook a podcastului.

Show artwork for Retrospective Agile

About the Podcast

Retrospective Agile
Discuții agile, informale și relaxate despre agilitate
Dan Suciu și Bogdan Mureșan, practicanți Agile de mai bine de 15 ani și cu o experiență variată în training, consultanță și coaching Agile, dezbat diverse teme legate de agilitate într-o manieră relaxată și informală. Vor avea alături de ei persoane cu experiență în instruire, consultanță, coaching sau transformări Agile.

Dan Suciu este lector la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și partener la Colors in Projects, companie de training și consultanţă, specializată în managementul proiectelor.
https://www.danmirceasuciu.ro/

Bogdan Mureșan este Vice President Of Technology la Connatix, Cluj-Napoca și senior agile strategist la Colors in Projects.
http://www.bondan.ro/